Kuortane

Hinauspalvelu Kuortane – apua jopa 20-40 minuutissa

Soita 0400 363 633

Hinauspalvelu Kuortaneella nopeasti. Soita Hinaus ja Tuuppauksen hinauspalvelun ammattilaiselle ja saat parhaat neuvot.

Luotettava Falck Kuortaneen hinauspalvelun ammattilainen
Aina hyvällä mielellä 👍😄😄💯💯
Valmiina auttamaan yötä päivää

Näin pyydät hinauspalvelun nopeasti apuun Kuortaneella

Hinauspalvelun tilaaminen Kuortaneella on helppoa ja yksinkertaista. Hinaus ja tuuppaus päivystää 24h numerossa ☎ 0400 363 633 tai tee 📱 digitilaus.

Hinausauto tai tiepalveluauto saapuu apuun Kuortaneella noin 20-40 minuutissa. Tilausseurannalla näet reaaliaikaisesti milloin apu on tulossa  ja milloin autosi on viety korjaamolle.

Kotona tai matkalla – hinauspalvelua Kuortaneen alueella

Jos ajoneuvo reistailee Kuortaneella, Hinaus ja Tuuppauksen apu on vain yhden puhelinsoiton päässä. Olipa ongelmana sitten vahingossa tankattu väärä polttoaine, rengasrikko tai jäätyneet auton ovet, apua kannattaa soittaa paikalle matalalla kynnyksellä. Ystävällinen ja asiantunteva hinausliikkeen henkilökunta löytää ongelmaan nopeasti ratkaisun.

Avun pyytämistä ei kannata arastella silloinkaan kun auto ei käynnisty, olipa sijaintina sitten Kuortaneen kirkko, urheiluopisto tai Kirkkorannan uimaranta. Kuortaneen seutu on tullut tutuksi Hinaus ja Tuuppauksen väelle ja apu löytää ripeästi perille kirkonkylän lisäksi Mäyryyn, Ruonaan, Länsirantaan ja muihin Kuortaneen kyliin.Autamme hyvällä mielellä ympäri vuorokauden. Tarjoamme hinaus- ja tiepalvelut, konekuljetukset sekä kiireettömät kuljetukset.Laadukas ja asianmukainen hinauskalusto apunasi vuoden jokaisena päivänä. Meiltä löytyy kalusto kaikkiin tarpeisiin.

Hinauspalvelun hinta

Minulla on vakuutus

Vakuutus korvaa usein hinauspalvelun ilman omavastuuta tai bonusmenetystä. Soita 0400 363 633 niin tarkistetaan  vakuutuksen sisältö.

Maksan itse (alk. 99 €)

Hinauspalvelun hinta Etelä-Pohjanmaalla alkaen 99 euroa. Säästä kymppejä valitsemalla ajankohta ruuhka-ajan ulkopuolelta. Katso hinauspalvelun hinta tai soita 0400 363 633

Ota yhteyttä
Soita 0400 363 633 tai tilaa verkossa. Autamme mielellämme. Kysyminen on ilmaista.
Saat aikataulun
Saat aikatauluarvion Hinaus ja Tuuppauksen kuljettajalta. Pysyt ajantasalla tilausseurannalla.
Nopeasti apua
Voit jäädä odottamaan ajoneuvon luokse tai jatkaa matkaa esim. taksilla. Neuvomme sinua.
Parasta palvelua
Ajoneuvosi korjataan paikalla tai se viedään korjaamolle. Tunnemme hyvin Etelä-Pohjanmaa korjaamot.

Minulla on vakuutus, miten toimin?

Hinaus lähimmälle korjaamolle tai korjaus tienpäällä voi olla täysin maksutonta. Sinun ei tarvitse maksaa mitään, vaan laskutamme suoraan vakuutusyhtiötäsi. Soita Hinaus ja Tuuppaus 24h numeroon 0400 363 633 niin tarkastamme vakuutuksesi sisällön.

Kaikkien vakuutusyhtiöiden asiakkaille

Hinauspalvelu Kuortaneella kaikille ajoneuvoille

Hinaus ja tuuppaus:n ammattilaiset tietävät millainen hinaus- tai tiepalveluauto soveltuu parhaiten kuhunkin tilanteeseen. Tällä voidaan varmistaa, että hinauspalvelu sujuu mahdollisimman nopeasti ja turvallisesti.

Etelä-Pohjanmaalla sinua auttaa 8 Hinaus ja tuuppaus:n hinaus- ja tiepalvelun ammattilaista. Käytössämme on 7 hinausautoa ja 2 tiepalveluautoa.

Mopot, mopoautot, moottoripyörät, traktorimönkijät, henkilöautot, pakettiautot sekä raskaan kaluston ajoneuvot pelastetaan kokemuksella ja ammattitaidolla Kuortaneen alueella.

Hinaus ja tuuppaus Kuortane
Seinäjoentie 59
63130 Kuortane

Toiminta-alue

Seinäjoki Kuortane Ilmajoki Lapua Kurikka Alavus

Pohjanmaan lakeuksilla apunasi ovat:

antti
Antti Valkonen
Yrittäjä
0400 691 243
mikko
Mikko
Työnjohtaja
0400 363 633
petteri
Petteri
0400 363 633
virpi
Virpi Valkonen
Yrittäjä, hallinto
040 5022 336